Logo

A.I. & ChatGPT workshops

Praktisch toepasbare inzichten, dankzij échte ervaringen. Al tientallen organisaties gingen je voor.

Bekijk mijn aanbod
Michel Brinkhuis
 

AI wordt steeds belangrijker

Google heeft concurrentie van ‘chatbot Bing’. De douane gebruikt MidJourney voor de vormgeving van een 1-aprilgrap. En scholen zoeken hoe om te gaan met ChatGPT. Hoe we werken, verandert. Met mijn workshops en presentaties neem ik organisaties mee in de ontwikkelingen en mogelijkheden van AI.

Workshop: 'Ontdekt de kracht van AI'

Deze workshop laat jouw organisatie kennismaken met de huidige ontwikkelingen op het gebied van AI, waarbij deelnemers optioneel ook zelf aan de slag gaan. De inhoud van de workshop wordt afgstemd op jouw organisatie, door een intake met een aantal deelnemers vooraf. Zo zorg ik ervoor dat de inhoud echt aansluit bij het werkveld, en deelnemers na afloop concrete handvatten hebben om AI in te zetten.

Groepsgrootte: 15 personen

Tijdsduur: 3 uur

Meer informatie aanvragen

Deep-dive voor jouw sector

Op basis van mijn ervaring kan ik een specialistische 'deep-dive' presentatie organiseren, volledig gericht op jouw sector. Dit heb ik bijvoorbeeld bij software-bedrijven gedaan, om in een sessie volledige focus op de inzet van AI bij software-ontwikkeling te kunnen doen. Of bij specialisten op het gebied van contentcreatie middels sessies gericht op specifiek teksten schrijven en beeldbewerking.

Kortom, een sessie waarin de tijd echt wordt besteed aan de sector waarin jouw organisatie actief is. Gericht op maximale toepasbaarheid voor een specifieke groep medewerkers.

Groepsgrootte: 15 personen

Tijdsduur: 3 uur

Meer informatie aanvragen

Presentatie: 'bouw je MVP met AI'

Veel organisaties spelen met het idee om een (software)idee te valideren in de vorm van een MVP: een minimum viable product. Dankzij A.I. kun je dat nu nog veel sneller doen. Aan de hand van praktische voorbeelden leg ik uit hoe ik dit zelf toepas om eigen concepten in de markt te zetten.

Het interactieve karakter komt tot uiting doordat we tijdens de sessie ook zelf een MVP bouwen!

Groepsgrootte: n.v.t

Tijdsduur: 1 - 1,5 uur

Meer informatie aanvragen

Ontdek de kracht van A.I.

Ben jij zoekend wat A.I., zoals ChatGPT, betekent voor jouw organisatie? Met mijn workshops en presentaties maak ik AI makkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Bekijk mijn aanbod
Michel Brinkhuis
Over mij
Lees meer over mij

Over mij

Michel Brinkhuis

Ik ben Michel Brinkhuis. Al jaren hou ik me bezig met technologie, vooral met kunstmatige intelligentie, ofwel AI. Ik ben afgestudeerd op het opsporen van fraude met AI. Na ervaring op te hebben gedaan bij een groot softwarebedrijf, ben ik voor mezelf begonnen. Als ondernemer maak ik nu diensten waarbij AI een grote rol speelt. Met de kennis die ik zo opdoe, help ik daarnaast bedrijven om zelf AI te gaan gebruiken.

Ik geloof dat AI-tools zoals ChatGPT veel werk anders gaan maken. Misschien zie je dat nu nog niet, maar de mogelijkheden zijn groot. Wil je weten hoe AI jouw werk kan veranderen? Of hoe ChatGPT jou kan helpen? Ik laat het je graag zien. Met een workshop of presentatie help ik je op weg.

Stuur een bericht via mijn LinkedIn of vul het formulier onderaan de hoofdpagina in, en ik neem snel contact met je op.