Logo
E-mail mij

A.I. Strategy consultant

Ik help jouw onderneming bij het opstellen van een A.I. strategie

Michel Brinkhuis

De wereld verandert snel

Het tempo waarin generatieve A.I. zich ontwikkelt ligt enorm hoog. Alle grote techbedrijven zijn druk doende om OpenAI (het bedrijf achter ChatGPT) bij te benen en er wordt meer dan ooit geïnvesteerd in start-ups op het gebied van kunstmatige intelligentie.

De beloftes zijn mooi. En afgaande op promotievideo’s kan je bijna alle taken door A.I. laten uitvoeren. Het klinkt soms misschien te mooi om waar te zijn. Misschien is het dat ook wel. Alleen, hoe bepaal je of A.I. in jouw bedrijf van waarde kan zijn of dat nu misschien nog te vroeg is?

Op basis van echte ervaringen

Daar kan ik je mee helpen. Bijna wekelijks geef ik workshops en presentaties bij bedrijven over A.I. Hierin vertel ik niet alleen over de kansen die A.I. biedt, maar ik denk ook actief mee met veel organisaties over de vraag hoe zij A.I. concreet in werkprocessen kunnen integreren.

In een demo laten zien hoe makkelijk je een tekst schrijft met ChatGPT is heel eenvoudig. Dusdanig vertrouwd raken met de resultaten op basis van A.I. zodat je overgaat tot inzet ervan in je bedrijfsprocessen is een ander verhaal.

Kritisch & realistisch

In mijn werkprocessen maak ik veelvuldig gebruik van A.I. De ervaring die ik daarmee opdoe zorgt ervoor dat ik haarscherp in beeld heb wat de huidige A.I.-tools kunnen, en vooral ook wat ze niet kunnen.

Ben jij zoekend naar de toepassingsmogelijkheden van A.I. voor jouw organisatie? En wil je op basis van echte ervaringen en een kritische, nuchtere, blik dat samen ontdekken? Dan kom ik graag met je in contact. Ik kan je helpen met vaststellen van een strategie over de inzet van A.I. in jouw organisatie.

Neem contact op

Kun je wel wat hulp gebruiken in de snelle wereld van A.I.? Stuur dan een mail naar mail@michelbrinkhuis.nl. Ik kom graag met je in contact!

Ontdek de kracht van A.I.

Ben jij zoekend wat A.I., zoals ChatGPT, betekent voor jouw organisatie? Met mijn workshops en presentaties maak ik AI makkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Bekijk mijn aanbod
Michel Brinkhuis
Over mij
Lees meer over mij

Over mij

Michel Brinkhuis

Ik ben Michel Brinkhuis. Al jaren hou ik me bezig met technologie, vooral met kunstmatige intelligentie, ofwel AI. Ik ben afgestudeerd op het opsporen van fraude met AI. Na ervaring op te hebben gedaan bij een groot softwarebedrijf, ben ik voor mezelf begonnen. Als ondernemer maak ik nu diensten waarbij AI een grote rol speelt. Met de kennis die ik zo opdoe, help ik daarnaast bedrijven om zelf AI te gaan gebruiken.

Ik geloof dat AI-tools zoals ChatGPT veel werk anders gaan maken. Misschien zie je dat nu nog niet, maar de mogelijkheden zijn groot. Wil je weten hoe AI jouw werk kan veranderen? Of hoe ChatGPT jou kan helpen? Ik laat het je graag zien. Met een workshop of presentatie help ik je op weg.

Stuur een bericht via mijn LinkedIn of vul het formulier onderaan de hoofdpagina in, en ik neem snel contact met je op.