Logo
E-mail mij

Een oplossing voor dat wat ChatGPT mist

02-04-2024

In het afgelopen jaar heb ik heel veel met AI gewerkt. Workshops georganiseerd, gebrainstormd met bedrijven over de toepassing en het voor eigen projecten veelvuldig gebruikt.

De steeds terugkerende vraag is: hoe zet je AI structureel in je bedrijfsproces in? ChatGPT mist daarvoor een aantal zaken: het kan niet e-mailen en het kan niet op vaste tijden een taak uitvoeren.

Daarom heb ik Mixel AI gemaakt. Hiermee maak je AI-assistenten, die op vaste momenten voor je aan het werk gaan. Die wekelijks het nieuws op branche-websites voor je lezen en dat samenvatten. Of die dagelijks prijzen bij je concurrenten verzamelen in een mooie grafiek. Zonder dat je hoeft te programmeren.

En het werkt! Een recruitmentbureau zet het al succesvol in om automatisch de websites van meer dan 100 bedrijven in de gaten te houden. Een tijdrovende klus, nu volledig automatisch.

Ben je benieuwd of automatische AI-assistenten ook voor jouw bedrijf kunnen werken? Kijk op www.mixel.nl voor meer informatie, of stuur mij een via mail@michelbrinkhuis.nl.

De software is er klaar voor! Want: AI zou werken een feestje moeten maken🎉

Ontdek de kracht van A.I.

Ben jij zoekend wat A.I., zoals ChatGPT, betekent voor jouw organisatie? Met mijn workshops en presentaties maak ik AI makkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Bekijk mijn aanbod
Michel Brinkhuis
Over mij
Lees meer over mij

Over mij

Michel Brinkhuis

Ik ben Michel Brinkhuis. Al jaren hou ik me bezig met technologie, vooral met kunstmatige intelligentie, ofwel AI. Ik ben afgestudeerd op het opsporen van fraude met AI. Na ervaring op te hebben gedaan bij een groot softwarebedrijf, ben ik voor mezelf begonnen. Als ondernemer maak ik nu diensten waarbij AI een grote rol speelt. Met de kennis die ik zo opdoe, help ik daarnaast bedrijven om zelf AI te gaan gebruiken.

Ik geloof dat AI-tools zoals ChatGPT veel werk anders gaan maken. Misschien zie je dat nu nog niet, maar de mogelijkheden zijn groot. Wil je weten hoe AI jouw werk kan veranderen? Of hoe ChatGPT jou kan helpen? Ik laat het je graag zien. Met een workshop of presentatie help ik je op weg.

Stuur een bericht via mijn LinkedIn of vul het formulier onderaan de hoofdpagina in, en ik neem snel contact met je op.