Logo
E-mail mij

Het enige dat je nodig hebt is verbeeldingskracht

10-11-2023

In het afgelopen jaar heb ik een aantal AI-tools gemaakt, om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn van AI. Bijvoorbeeld een dienst waarmee je sollicitatiegesprekken kunt oefenen. Als ik een jaar had gewacht, had ik ze in een half uurtje kunnen maken...

Want: Deze week lanceerde OpenAI de functie ‘GPTs’. Hiermee kan je in ChatGPT zelf heel makkelijk dit soort tools maken. Waar ik nog moest programmeren, hoeft zelfs dat nu niet meer.

Op de foto hieronder zie je hoe ik “de GPT” instel om mijn tool na te maken. In een paar zinnen leg ik uit wat deze moet doen.

Het resultaat is een werkende chatbot die een specifieke taak uitvoert: een vacature opzoeken op internet, analyseren en er voorbeeldvragen over stellen.

Het enige wat je hoeft te doen is een omschrijving van wat je wilt dat het programma (je GPT) doet, en de rest ontstaat automatisch. Zo heb je binnen een paar minuten een werkende tool gemaakt.

Dit maakt het voor iedereen mogelijk om zelf software te maken die taken voor je uit handen kan nemen. Je hoeft niet meer te kunnen programmeren.

Het kan het internet op om dingen op te zoeken. Het kan voor je programmeren en de code uitvoeren. Het kan PDF-bestanden lezen zodat je daar vragen over kan stellen.

Het enige dat je nodig hebt is verbeeldingskracht✨

Ontdek de kracht van A.I.

Ben jij zoekend wat A.I., zoals ChatGPT, betekent voor jouw organisatie? Met mijn workshops en presentaties maak ik AI makkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Bekijk mijn aanbod
Michel Brinkhuis
Over mij
Lees meer over mij

Over mij

Michel Brinkhuis

Ik ben Michel Brinkhuis. Al jaren hou ik me bezig met technologie, vooral met kunstmatige intelligentie, ofwel AI. Ik ben afgestudeerd op het opsporen van fraude met AI. Na ervaring op te hebben gedaan bij een groot softwarebedrijf, ben ik voor mezelf begonnen. Als ondernemer maak ik nu diensten waarbij AI een grote rol speelt. Met de kennis die ik zo opdoe, help ik daarnaast bedrijven om zelf AI te gaan gebruiken.

Ik geloof dat AI-tools zoals ChatGPT veel werk anders gaan maken. Misschien zie je dat nu nog niet, maar de mogelijkheden zijn groot. Wil je weten hoe AI jouw werk kan veranderen? Of hoe ChatGPT jou kan helpen? Ik laat het je graag zien. Met een workshop of presentatie help ik je op weg.

Stuur een bericht via mijn LinkedIn of vul het formulier onderaan de hoofdpagina in, en ik neem snel contact met je op.