Logo
E-mail mij

"We moeten iets met AI, maar wat?"

16-02-2024

ROZ Groep helpt Twentse ondernemers bij alle fasen van het ondernemerschap. Van starten tot stoppen en alles daar tussenin. Momenteel organiseer ik voor hen een reeks workshops onder de noemer 'Ondernemen met A.I.'. Tientallen ondernemers maken bij deze workshops kennis maken met de recente ontwikkelingen op gebied van A.I. en samen denken we na over mogelijke toepassingen binnen hun MKB-onderneming.

De krant Tubantia was deze week bij één van de workshops aanwezig, en maakte er een mooi verslag van. Lees het via deze link.

Ontdek de kracht van A.I.

Ben jij zoekend wat A.I., zoals ChatGPT, betekent voor jouw organisatie? Met mijn workshops en presentaties maak ik AI makkelijk te begrijpen en te gebruiken.

Bekijk mijn aanbod
Michel Brinkhuis
Over mij
Lees meer over mij

Over mij

Michel Brinkhuis

Ik ben Michel Brinkhuis. Al jaren hou ik me bezig met technologie, vooral met kunstmatige intelligentie, ofwel AI. Ik ben afgestudeerd op het opsporen van fraude met AI. Na ervaring op te hebben gedaan bij een groot softwarebedrijf, ben ik voor mezelf begonnen. Als ondernemer maak ik nu diensten waarbij AI een grote rol speelt. Met de kennis die ik zo opdoe, help ik daarnaast bedrijven om zelf AI te gaan gebruiken.

Ik geloof dat AI-tools zoals ChatGPT veel werk anders gaan maken. Misschien zie je dat nu nog niet, maar de mogelijkheden zijn groot. Wil je weten hoe AI jouw werk kan veranderen? Of hoe ChatGPT jou kan helpen? Ik laat het je graag zien. Met een workshop of presentatie help ik je op weg.

Stuur een bericht via mijn LinkedIn of vul het formulier onderaan de hoofdpagina in, en ik neem snel contact met je op.